L’estiu és l’època de viatjar per excel·lència. Tot i el moment que vivim, escapar.se, desconnectar i descansar és més necessari que mai!
Masos del Priorat és una opció immillorable per organitzar una estada al Priorat: una comarca amb poca densitat demogràfica on trobar calma i tranquil·litat, allotjaments petits i fora de nuclis urbans per gaudir de la natura còmodament, servei acurat i cuina excel·lent amb productes de gran qualitat (molts d’ells de l’hort de la mateixa finca)..
Per tot això i més, allotjar-se al Masos del Priorat, és segur!

A la secció d’EXPERIÈNCIES, hi trobareu propostes d’estades per gaudir de l’estiu al Priorat. Experiènies úniques per escoltar el silenci, viure la tranquilitat, descobrir l’essència del viure a pagès i assaborir la millor cuina de l’hort, brasa i xup-xup!

Mas Ardèvol, a Porrera és un allotjament aïllat, fora del nucli urbà i enmig de la natura. Oferta només 4 habitacions dobles, que aireja i desinfecta exhaustivament amb llum ultraviolada. Diversos espais a l’exterior garanteixen poder mantenir distància amb altres hostes i gaudir dels sopars i esmorzars a l’aire lliure. La mascareta hi és obligatòria en tots els espais interiors i a l’exterior si en algun moment no es pot mantenir distàncies. La Gemma, l’Ovidi i el Germinal ja tenen la pauta complerta de vacunació.

Mas Trucafort a Falset, és un allotjament aïllat, fora del nucli urbà i enmig de la natura. Oferta només 5 habitacions dobles, que aireja i desinfecta exhaustivament amb vapor. Diversos espais a l’exterior garanteixen poder mantenir distància amb altres hostes i gaudir dels àpats a l’aire lliure. La mascareta hi és obligatòria en tots els espais interiors i a l’exterior si en algun moment no es pot mantenir distàncies.

Mas del Salin a Cornudella de Montsant és un allotjament aïllat, fora del nucli urbà i enmig de la natura. Oferta només 5 habitacions dobles i una de triple, que aireja i desinfecta exhaustivament amb aparells Wellisair. Diversos espais a l’exterior garanteixen poder mantenir distància amb altres hostes i gaudir d’estones a l’aire lliure. Els àpats es serveixen al menjador, amb aforament limitat i ventilació creuada. La mascareta hi és obligatòria en tots els espais interiors i a l’exterior si en algun moment no es pot mantenir distàncies. 

Mas Figueres a Marçà, és un allotjament aïllat, fora del nucli urbà i enmig de la natura. Oferta només 5 habitacions dobles, que aireja i desinfecta exhaustivament amb llum ultraviolada. Diversos espais a l’exterior garanteixen poder mantenir distància amb altres hostes i gaudir dels àpats a l’aire lliure. La mascareta hi és obligatòria en tots els espais interiors i a l’exterior si en algun moment no es pot mantenir distàncies.

Pin It on Pinterest

Share This