A la secció d’EXPERIÈNCIES, hi trobareu propostes d’estades per gaudir de la tardor al Priorat. Experiènies úniques per escoltar el silenci, viure la tranquilitat, descobrir l’essència del viure a pagès i assaborir la millor cuina de brasa i xup-xup!

Atès que les noves mesures aprovades pel Govern per la prevenció de contagis de la Covid no afecten els petits allotjaments, els masos segueixen oberts!
Fa uns mesos tots els masos van fer un gran esforç per adaptar-se a la nova situació social i per això poden oferir-vos estades i experiències amb totes les garanties.

A Mas Ardèvol hi trobareu el caliu de la llar de foc en habitacions grans on gaudireu de l’estada i si ho voleu el sopar i l’esmorzar. La Gemma us seduirà amb la seva cuina de xup-xup, les verdures de l’hort i els dolços d’esmorzar.

A Mas Trucafort, els fogons no paren i a part d’una estada confortable podreu deleitar-vos amb la seva cuina de brasa. Mantenen el servei de sopars i esmorzars, i si ho voleu us prepararan un pícnic per assaborir-lo en plena natura.
Si no hi feu nit, no deixeu escapar l’oportunitat de passar-hi a recollir algun dels seus pícnics especials per famílies o el “finger food”.

A Mas Figueres, gaudireu de la tranquil·litat d’un palauet modernista entre vinyes on a part dels seus assortits per esmorzar, ara us podreu llepar els dits amb els sopar que us prepararà la Quima.  Si voleu sortir d’excursió, us podreu endur una cistella de pícnic per dinar.

Mas del Salin romandrà tancat fins al proper 20 de novembre, però estigueu atents! Ben aviat podreu gaudir de noves experiències en aquest mas situat sobre la vall del Siurana.

Pin It on Pinterest

Share This