INGREDIENTS:

2 Kilos que taronges ecològiques
1 Kilo de sucre
El suc t’una llimona
Aigua

Renteu bé les taronges amb un fregall i aigua calenta.

Un cop ben netes, peleu-les amb un pelador per treure la pell sense prendre part blanca. Un cop tingueu tota la pell, talleu-la a juliana i després a trossets petits.

Poseu-les a bullir amb aigua 10 minuts, coleu-les i torneu-les a posa a bullir 10 minuts més.

Agafeu les taronges, traieu-li tota la part blanca de la pell i talleu-les a daus de 2-3 centímetres.

En una cassola, poseu els daus de taronja, el sucre i el suc de la llimona.

Passats 30 minuts, afegiu-hi les pells que teniu reservades.

Sense deixar de remenar de tant en tant, feu-ho bullir uns 90 minuts. Compte que no s’enganxi!

Mentre es va coent, prepareu els pots. Quan apagueu el foc, ompliu els pots, tapeu-los i deixeu-los bocavall perquè es faci el buit.

Esperem que us agradi!

Gemma Peyrí, Mas Ardèvol

Pin It on Pinterest

Share This