Els masos

Mas Ardèvol se situa entre Falset i Porrera, enmig de costers de la DOQ Priorat, és un antic Mas de treball (documentat des del segle XVIII) reconvertit en un allotjament rural que, l’estiu, us pot sorprendre amb el delicat gust de les flors de carabassó acabades de collir de l’hort. La relació amb els seus amfitrions és totalment directa, el tracte tan proper permet a l’hoste, gaudir al màxim de l’estada i per arrodonir-ho tot, relaxar-se a la piscina ecològica i natural.

Mas Figueres és un allotjament rural situat en un entorn on es combina la relaxació i el descans amb la natura i el meravellós paisatge de la vinya de la comarca del Priorat. La casa es va restaurar per crear un petit allotjament amb tot l’encant i la tranquil·litat del seu entorn rural, però sense renunciar al confort i als serveis.

Entre les muntanyes de Prades i el Priorat, davant de Siurana i la Serra del Montsant, trobareu Mas del Salín, un lloc de vistes privilegiades on es pot viure a un altre ritme. El silenci i la calma que s´hi respira en contacte amb la natura us assegurem que us captivarà. I, si voleu visitar-lo, això és el que hi trobareu: tracte familiar, menjar casolà, repòs i molts llocs on anar.

Mas Trucafort el podreu trobar molt a prop del poble de Falset, envoltat de camps d’oliveres i nogueres i al costat de boscos de pins, roures i alzines. Un mas convertit en masia-braseria i allotjament. Us podem ben assegurar que tota aquesta naturalesa i el relaxant cant dels ocells us faran gaudir d’una estància reparadora.

Pin It on Pinterest

Share This