El Diumenge de Rams és punt de partida de la Setmana Santa. Anar a beneir la palma esdevingué un dels grans actes populars a primers del segle XX, una tradició que s’ha mantingut fins als nostres dies.

Sabeu que a Catalunya queden pocs artesans palmers i uns d’ells estan al Priorat? Doncs si! Es tracta del taller Palmes Viaplana, i volem donar-vos a conèixer com treballen i què produeixen. Per això durant uns dies us anirem explicant què fan i si reserveu una d’aquestes experiències us farem arribar a casa el xec-regal amb una “Palma llorer”: una palma pel Diumenge de Rams (30 cm aprox.), trenada artesanalment.

 

A les portes d’una Setmana Santa que de ben segur esdevindrà especial i incògnita, us proposem unes experiències en format xec-regal que es podrà bescanviar durant tot el 2021.

Una estada de dos dies en qualsevol del Masos del Priorat, en règim de mitja pensió i des d’on podreu (o podrem) organitzar-vos uns dies de desconnexió i tranquil·litat, o bé d’activitats de descoberta d’una de les grans comarques del sud de Catalunya.

  • Mas Figueres, a Marçà,  envoltat de vinyes de la DO Montsant, és un distingit mas d’estiueig del segle XVIII.
  • Mas Ardèvol, un petit mas de pagès, convertit en un petit oasi entre costers de vinyes i avellaners de Porrera.
  • Mas del Salin, a Cornudella de Montsant, sobre la vall del Siurana i amb unes vistes úniques, ocupa terres habitades des del segle XIII.
  • Mas Trucafort, entre olivers i noguers a tocar de Falset, un mas convertit en mas-braseria per gaudir de la cuina feta al foc.

Per produir el millor raïm és necessària la millor terra, el Celler Sangenís i Vaqué la tenen. Una terra permeable de pissarra, orientada al Sud i amb la influència de la brisa marina. El celler està situat a la plaça de Porrera, és aquí, on gaudireu d’una visita guiada per les seves instal·lacions i descobrireu tot el procés d’elaboració, criança i envelliment del seu vi.

El pack inclou:  2 nits d’allotjament amb esmorzar, 2 sopars per 2 persones, visita al celler per a 2 pesones i una Palma Llorer i l’enviament a casa del xec-regal.

 

XEC-REGAL Setmana Santa
Mas Ardèvol
Des de 335,00/parella

XEC-REGAL Setmana Santa
Mas del Salin
Des de 270,00/parella

XEC-REGAL Setmana Santa
Mas Figueres
Des de 316,00/parella

XEC-REGAL Setmana Santa
Mas Trucafort
Des de 322,00/parella

         

CONDICIONS:

  • Per assegurar-vos de tenir el xec-regal per Setmana Santa, haureu de realitzar la compra del xec abans del dia 24 de març.
  • El xec-regal serà vigent fins el dia 20 de desembre de 2021.
  • Per programar l’estada, només caldrà que ens contacteu amb el número de reserva.
  • Totes les estades i experiències, estan adaptes (i s’adaptaran si cal) a mesures de prevenció COVID19.
  • En cap cas s’abonarà l’import de compra del xec-regal. 

Pin It on Pinterest

Share This