23 i 24 de juliol   ·   27 i 28 d’agost

Us imagineu una estada en un entorn natural de somni i en total connexió amb la natura? I si la combinem amb una passejada al bosc i un concert al capvespre gaudint d’una posta de sol espectacular? Doncs això és el que us proposem!

Mas del Salin se situa entre les Muntanyes de Prades i el Priorat, amb una vista espectacular just davant de Siurana i la Serra de Montsant, és un mar de muntanya que té els seus orígens en el segle XII. Un masia on la Judit i en Ramón ens mimaran i cuidaran en tot moment.

Acompanyats per la Lídia Serra, fundadora del projecte El Yoga Educa, gaudirem d’una passejada conscient per connectar amb la natura a través dels sentits. Caminant i respirant despertarem la vista, l’olfacte, el tacte, l’oïda i el gust descobrint la riquesa del bosc i retrobant-nos amb el medi natural.

Un teló espectacular amb vistes a la Vall del Siurana i la Serra de Montsant, una platea immillorable a la terrassa de Mas del Salín i una música que ens connectarà amb la natura. Amb el seu piano la Lídia Papió, es oferirà un concert molt especial amb improvisacions i temes propis. En el mateix espai, gaudirem d’una degustació de productes de proximitat i tast de vins del Priorat.

PROGRAMA
DIVENDRES
   21h Sopar al mas
DISSABTE
   09h Esmorzar
   10h picnic i baixada al riu a banyar-se
   18h “Sentits i natura” passejada amb Lídia Serra
   21h Bany de música en viu amb Lídia Papió

EL PACK INCLOU
– 2 nits d’allotjament
– 2 esmorzars
– Sopar del divendres
– Activitats amb Lídia Serra i Lídia Papió
– Tast de vins i productes de la comarca

Preu: 398€/habitació doble i 597€/habitació triple

Pin It on Pinterest

Share This