Relaxeu-vos a Mas del Salin, gaudiu de la posta de sol sobre Siurana, el silenci, la tranquil·litat de l’entorn, passegeu entre ametllers i endinseu-vos als boscos de Gallicant.

Aquesta estada prioratina és ideal per a qualsevol grup de persones, ja sigueu una parella, un grup d’amics o una família. L’important és gaudir de l’entorn, de la desconnexió del dia a dia i divertiu-vos en plena naturalesa.

Mas del Salin  se situa entre les Muntanyes de Prades i el Priorat, amb una vista espectacular just davant de Siurana i la Serra de Montsant, és un mar de muntanya que té els seus orígens en el segle XII.

I on, històricament, cada pam de terreny agrícola s’ha aprofitat com si fos un tresor. El silenci i la calma que s´hi respira en contacte amb la natura captiva a qualsevol que s’hi apropi.

La Judith i el Ramon us aconsellaran el camí a escollir per “banyar-vos de natura” i desconnectar entre alzines, roures i pins. Tracte familiar, menjar casolà, repòs, molts llocs on anar i moltes coses més.

EL PACK INCLOU: 
– Estada de dues nits amb esmorzar
– 1 sopar a Mas del Salin

Des de: 230,00/parella

Pin It on Pinterest

Share This