Viu la màgia del Priorat en un dels masos amb més encant de la comarca, Mas del Salin. Entre muntanyes i amb vistes espectaculars gaudireu de la tranquil·litat de l’entorn, que juntament amb una visita al Celler ecològic Burgos Porta, farà de l’estada una experiència única i diferent.

Mas del Salin  se situa entre les Muntanyes de Prades i el Priorat, amb una vista espectacular just davant de Siurana i la Serra de Montsant, és un mar de muntanya que té els seus orígens en el segle XII.

I on, històricament, cada pam de terreny agrícola s’ha aprofitat com si fos un tresor. El silenci i la calma que s´hi respira en contacte amb la natura captiva a qualsevol que s’hi apropi. Tracte familiar, menjar casolà, repòs, molts llocs on anar i moltes coses més.

Per completar l’estada, visitareu el Celler ecològic Burgos Porta. És una empresa familiar de tradició vinícola que es remunta a principis de segle XIX. El celler, situat a 3km del poble de Poboleda, enmig d’un coster de vinya de producció ecològica, elabora vins ecològics de gran qualitat, gràcies a la roca metamòrfica de llicorella on s’arrelen els ceps de gairebé cinquanta anys d’antiguitat.

EL PACK INCLOU: 
– Estada de dues nits amb esmorzar
– 1 sopar a Mas del Salin
– Visita guiada amb tast al Celler ecològic Burgos Porta, Poboleda.

Des de: 254,00/parella

Pin It on Pinterest

Share This