Gaudeix dels encants del Priorat descobrint la seva essència entre masos històrics i vins amb denominacions d’origen. Un paquet enogastronòmic pensat per a tots els que us agrada el vi bo, la bona gastronomia i un entorn amb un encant indescriptible.

Mas Figueres, és una casa rural situada al terme municipal de Marçà,  envoltada de vinyes de la DO Montsant, és un distingit mas d’estiueig del segle XVIII.

Durant aquesta estada, gaudireu de la visita guiada al Celler Dosterras.  Aquest celler neix el 2013 de la mà de Fernando Grajales i se situa a l’entrada de Marçà, observat atentament per La Mola i la Serra de Llaberia. Vinifiquen cada varietat de diferent finca per separat, així poden entendre el potencial de cada varietat en diferents sòls, microclimes, conduccions i influències de cada parcel·la. Durant la visita s’ensenyen les vinyes situades al voltant del celler i posteriorment es visita el celler en sí, i una vegada acabat el recorregut de la visita es fa el tast de vins.

Per arrodonir l’experiència, dinareu al restaurant del Mas Trucafort. Una casa rural situada a la carretera de Falset-Bellmunt del Priorat. Els seus orígens es remunten a El Lloar, un dels petits pobles del Priorat, on vivia la família que va fer construir el mas. L’edifici és centenari, reformat el 1952. Al 2003, després d’un temps de reformes, Mas Trucafort va tornar a obrir com a restaurant-braseria.

Completareu el dia gaudint d’un sopar  al Calaix de Sastre. Us oferiran uns assortits d’embotits i platets per acompanyar una copa de vi sota les voltes del porxo de la Plaça de la Quartera de Falset

EL PACK INCLOU: 
– Dues nits a Mas Figueres amb esmorzar. Marçà
– Visita guiada al Celler Dosterras. Marçà.
– Dinar a Mas Trucafort. Falset.
– Sopar al Calaix de Sastre. Falset

Des de: 390,00/parella

Pin It on Pinterest

Share This