Gaudiu d’una estada enogastronòmica en una masia del segle XIX, situada a Falset, on aprendreu a cuinar arròs de tros gràcies al cuiner i propietari de Mas Trucafort, en Roger Felip.

El Priorat té tantes experiències per viure que en aquesta estada volem fer-vos gaudir, no nomes del territori, sinó de la seva gastronomia i un dels seus protagonistes, el vi.

Mas Trucafort és una casa rural situada a la carretera de Falset-Bellmunt del Priorat. Els seus orígens es remunten a El Lloar, un dels petits pobles del Priorat, on vivia la família que va fer construir el mas. L’edifici és centenari, reformat el 1952. Durant aquest temps, sempre hi van haver dues famílies de masovers que s’encarregaven tant del mas com de les terres. Moltes cares han anat passant al llarg del temps.

Al 2003, després d’un temps de reformes, Mas Trucafort va tornar a funcionar a més a més com a restaurant. La Nina i el Roger, tenien clar que volien oferir un servei de cuina excepcional ja que els dos van estudiar a l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona.

Una de les seves activitats amb més èxit és el Show Cooking, on el propi Roger us ensenya a cuinar un arròs de tros a l’estil tradicional amb foc de llenya i sarments. Serà tota una experiència, ja que mentre prepareu l’arròs, fareu un bon aperitiu a base de plats cuinats al propi foc.

Per completar l’estada a Mas Trucafort, visitareu el celler Masroig. Aquest celler és un edifici centenari situat a la comarca del Priorat, pertanyent a la DO Montsant i que embolcalla un producte excepcional. Es visitarà tant el molí de l’oli com el celler, amb un recorregut guiat per ambdues instal·lacions, les zones de producció, l’àrea d’embotellats i la sala de bótes del Celler.

EL PACK INCLOU:
– Estada de dues nits amb esmorzar a Mas Trucafort, Falset.
– Show cooking a Mas Trucafort, Falset.
– Visita celler Masroig.

Des de: 244,00/parella

Pin It on Pinterest

Share This