A la secció d’EXPERIÈNCIES, hi trobareu propostes d’estades per gaudir de la tardor al Priorat. Experiènies úniques per escoltar el silenci, viure la tranquilitat, descobrir l’essència del viure a pagès i assaborir la millor cuina de brasa i xup-xup!

Acabada la verema, comença la temporada de l’oliva al Priorat. Petits fruits dels que n’extreiem el nostre or líquid d’arbequina, i que ben aviat us posarem a taula quan ens visiteu.

Però, sabeu com collim les olives? I com es fa l’oli?
Us ho posem fàcil per descobrir-ho en primera persona!

Pel proper cap de setmana, hem organitzat una jornada especial de descoberta oleícola.
Començareu de bon matí anant a collir olives a la finca de Mas Trucafort. Cap a migdia, en Gerard Amorós us oferirà un petit taller d’iniciació al tast d’oli i en acabat, us deleitareu amb un dinar de brasa. A la tarda, aprendreu a preparar olives per menjar a taula i acabareu la jornada amb una visita al molí Arrels de Bellmunt del Priorat on descobrireu el procés d’extracció de l’oli.

Us oferim dues opcions per gaudir del cap de setmana:
– Estada de dos dies amb esmorzar a Mas Ardèvol, i totes les activitats de la jornada. A partir de 284€/parella
– Estada d’una nit amb esmorzar a Mas Trucafort i totes les activitats de la jornada. A partir de 195€/parella

Més informació i reserves per telèfon al 610178017 o per correu-e a info@masosdelpriorat.cat.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This